Зад сцената со Клои Кардашијан (видео)

Сподели со своите пријатели

Клои Кардашијан се прослави преку реалното шоу на Кардашијан семејството, најмногу сепак по заслуга на нејзината сестра Ким. Во минатото и не била толку убава, но дека парите се лек за се, па и за грдотијата таа може да посведочи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.