За вакво ли будење зборуваат мажите? (видео)

Сподели со своите пријатели

Абигаил Рачфорд е американската Инстаграм кралица и жена која ги плени машките срца со своите секси фотографии и видео записи од кои скока притисокот.

Loading...

Рачфорд е родена 1992 година и се работи за млада девојка која успешно се искачува на листата на најсекси жени во САД, токму поради беспрекорниот изглед и талентот пред камера.

Во истражување на нејзиниот профил, наидовме на информации дека таа, освен што е кралица на социјалните мрежи, има остварено и некои улоги, но, тоа е небитно во однос на тоа што ние сакаме да го презентираме денес, а тоа е слатко будење за кое претпоставуваме сонува секој хетеро маж.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.