За педесет проценти намалени цените на билетите во градскиот превоз (фото)

Сподели со своите пријатели

Компаниите кои се вклучени во градскиот превоз одлучија да ги намалат цените на билетите на половина цена, така сега за 10 денари можете да одите од градските населби до центарот на градот.

Loading...

Од компанијата „Оли травел“ велат дека ваквото намалување на цените на билетите не се должат на намалените цени на горивата, туку за да се сузбие нелојалната конкуренција, односно дивите такси превозници. Тие велат дека од нив имаат огромна загуба, затоа што ги превезуваат патниците кои треба да се возат со градските автобуски линии.

DSC_0096


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.