Xiaomi Mi Mix 2S користи гестикулации како iPhone X (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Xiaomi Mi Mix 2S е следнито модел во линијата на кинеските произведители, а основна карактеристика на уредот е дизајн без рабови околу екранот.

Претходно веќе имавме можност да видиме како изгледаат овие уреди, а сега тука е и видео кое може да даде подобар увид во изгледот на мобилниот телефон.

Xiaomi Mi Mix 2S се најде во рацете на членовите од сајтот OnPhones. Според достапните информации, телефонот ќе имплементира гестикулации слични на оние кои може да се најдат на iPhone X (барем кога е во прашање task switcher.

За жал, видеото не дава увид во горниот десен агол на телефонот, каде би требало да се наоѓа предната камера.

Loading...

Leave a Reply