Во светот нема ништо посилно од љубовта на мајката (видео)

Сподели со своите пријатели

Една тажна идниска реклама предизвика вистинска бура на емоции кај луѓето, затоа што не рекламира ниту еден производ, туку ја покажува мајчината љубов како најсилна во светот, посилна дури и од самата смрт.

Во снимката е прикажана жена која истрчува на патот и ги моли случајните минувачи да и помогнат да спаси дете. Логично, патниците застануваат и истрчуваат да помогнат на детето кое е заробено во искршен автомобил.

Детето го спасуваат, а во следната секунда жената која моли за помош исчезна.

Кога мажот се доближи до предниот дел на автомбоилот, на возачкото место пронајде мртва жена која загинала во судирот. Всушност, нејзиниот тух им се прикажал за да застанат и да помгнат нејзиното дете да преживее.

Секако, целата снимка има метафорино значење кое има за цел да покаже дека љубовта на мајката е посилна дури и од смртта…

Loading...

The most emotional video on Internet :'(

Публикувахте от Filmygyan Viral в Понеделник, 31 юли 2017 г.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.