Во сабота наутро прскање против комарци во Куманово

Сподели со своите пријатели

На ден 12.08.2017 година (сабота) на подрачје на Општина Куманово во раните утрински часови ќе се изврши авионско прскање против комарци.

Им се препорачува на пчеларите да превземат соодветни мерки за заштита на пчелите. Во случај да не се изврши авионско прскање поради лошите временски услови, истото се одложува за наредниот ден, информираат од Општина Куманово.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.