Во мрежести чорапи и штикли на скејтборд (видео)

Сподели со своите пријатели

Се уште важи она златно старо правило дека гола жена продава се, па така некој се одлучил овие секси девојки да ги стави на секјтборд и да се обиде да рекламира опрема за овој спорт.

Рекламата е несомнено популарна, пред се кај мажите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.