Во Липково утре ќе се гласа на 30 избирачки места

Сподели со своите пријатели

На 30 избирачки места во Општина Липково утре своето право на глас за нов претседател ќе можат да го остварат вкупно 25.360 лица, информираше Лирим Јашари, претседател на тамошната Општинска изборна комисија.

Loading...

Денеска на подарчјето на Липково не е реализирано гласање на болни и изнемоштени лица, затоа што претходно до ДИК ниту еден гласач не поднел такво барање.

фото: архива


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *