Во каква боја ја гледате оваа тренерка? (фото)

Сподели со своите пријатели

Само година дена по „познатиот“ фустан за чија боја се кршеа копјата на интернет сега следува нова дилема.

Всушност две другарки не можеле да се договорат која боја гледаат на самата тренерка, па одлучиле да ги прашаат корисниците на социјалните мрежи. Едната гледала сино-бела, а другата црно-смеѓа.

Кога ја поставиле фотографијата сфатиле дека не само што и двете се во право, туку се појавиле и оние кои оваа тренерка ја гледаат во сосема трета боја.

Како вие ја гледате?

56d172cb-a11c-40d8-90f8-18820a0a0a64-jakna-twitter-26022016

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.