Во четврток се отвора изложбата „Мајски салон 2022“ во Куманово

Сподели со своите пријатели

Овој четврток (19 мај 2022 година) во Куманово, со почеток во 19 часот, ќе биде отворенa клупска изложба на фотографија Мајски Салон 2022.

Loading...

Изложбата, во организација на фото-кино клуб „Козјак” – Куманово, ќе биде поставена во фоајето на Центарот за култура „Трајко Прокопиев” – Куманово и ќе содржи 44 фотографии на членовите на клубот.

Покровители на изложбата се Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, Народна техника, и НУЦК „Трајко Прокопиев” – Куманово, a истата е под патронат на Фото сојуз на Македонија.

Интегрално соопштение