Владата ќе ја одржи седмата седница

Сподели со своите пријатели

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 26.1.2022 година (среда) ќе ја одржи седмата редовна седница.

Loading...

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да се одржи преку видеоконференциска врска со почеток во 16:30 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.