Владата ќе ја одржи петтата седница

Сподели со своите пријатели

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 21.01.2022 година (петок) ќе ја одржи пeттата редовна седница преку видео конференциска врска.

Loading...

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидена да започне во 16:45 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.