Виктор Петрушевски е нов директор на „Аеродроми на Македонија“

Сподели со своите пријатели

Виктор Петрушевски од Куманово од денеска е нов директор на Акционерското друштво за аеродромски услуги „Аеродроми на Македонија“.

 

Loading...

Доаѓа на директорското место од каде е разрешен Назиф Буши.

Петрушевски претходно работеше во Јавното претпријатие „Куманово гас“, а своевремено беше член и на Извршниот одбор на СДСМ.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.