10.11.2015 00:55

Видео посветено на оние кои пораснаа во старата и добра СФРЈ (видео)

Facebook Twitter Google+

На каналот Јутјуб, случајно налетавме на носталгично видео како потсетник на сите убави нешта кои ги доживеаа генерациите родени во СФРЈ.

Младите генерации сега и овде, не знаат за што зборуваме и често мислат дека тие носталгични ЈУ – приказни се шега и не е можно да сме биле толку заостанати како што тие мислат само затоа што сме немале компјутер, андроид или таблет.

Loading...

Напротив, можеби немавме електронски уреди, но имавме многу повеќе од генерациите сега, а тоа е, безгрижно детство, игри на улица и сложно другарување што денес, не само што е реткост, туку и не постои.

Повелете постари генерации, погледнете мал дел од онаа што се викаше живот во СФРЈ.

 


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments