Верувале или не ова е реклама за кафе (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога ќе ја пуштите оваа реклама најпрвин ќе имате впечаток дека станува збор за некој трејлер од новата сезона на некоја серија,а  всушност Викинзите ја претставуваат јачината на оваа кафе, чие лого е костурска глава.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.