Вака звучи првата виолина направена со 3Д принтер (видео)

Сподели со своите пријатели

Технологијата отиде навистина далеку, па денес имамте 3Д принтери кои можат да ви направат се што ќе посакате. Така е направена и оваа виолина, но таа произведува и звуци. Погледнете го видеото и слушнете какви звуци прави првата виолина направена со најновата технологија. Голема разлика од првите виолини и денешната технологија.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.