Вака звучат 57 класични мелодии споени во едно (видео)

Сподели со своите пријатели

Некој дошол на идеја да спои дела од најголемите светски композитори и сите 57 мелодии да ги склопи во шестминутно видео.

Навистина звучи интересно и релаксирачки за овие зимски денови доколку сте љубители на класичната музика.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.