Утре ќе се одржи 54та седница на Совет на Општина Куманово

Сподели со своите пријатели

Утре со почеток во 10 часот ќе се одри 54-та по ред Седница на Советот на Општина Куманово на чиј дневен ред ќе се најде само една точка, а тоа се советничките прашања.

Совенитицте ќе имаат можност да упатат свои прашања до градоначалникот на Општина Куманово, Зоран Дамјановски, а ваквата паркса е воведена само во неколку локални совети во Македонија. Истата има за цел да воведе транспарентност во работењето на локалната самоуправа.

Седницата ќе имате можност да ја следите во директен пренос на Телевизија Плус со почеток во 10 часот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.