Упис на нови членови во Основното музичко училиште „Панче Пешев“

Сподели со своите пријатели

Од училиштето за Осново музичко образование „Панче Пешев“ информираат дека од утре до 11 септември ќе траат уписите за нови ученици во учебната 2015/2016 година.

Loading...

Училиштето има можност да прими 60 ученици кои ќе бидат распоредени за изучување на пијано, хармоника, виолина, гитара, кларинет, труба, но и пеење.

Уписот важи за ученици од 6 до 12 годишна возраст.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.