Турист пристигнал во Лондон со три позлатени автомобили (видео)

Сподели со своите пријатели

Mercedes G63 AMG 6×6 (£370,000), Bentley Flying Spur (£220,000), Rolls-Royce Phantom Coupe (350.000) i Lamborghini Aventador SV (£350,000) се трите позлатени автомобили кои пристигнале на лондонските улици за кои моментално зборува целиот свет.

Според неофицијалните информации на лондонските новинари сопственик на автомобилите бил некое младо момче од Саудиска Арабија кој заедно со својот пријател пристигнал во Лондон на одмор.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.