Три села и Пчињски пат без електрична енергија, три улици без водоснабдување

Сподели со своите пријатели

Како што информира ЕВН, денес поради подобрување на квалитетот на електродистрибутивната мрежа, од 9 до 14 часот, во Куманово и кумановско без електрична енергија ќе бидат с. Пчиња, с. Вкав, с. Студена Бара, потоа улиците Пчињски пат, индустриските објекти на  Пчињски пат и индустриските објекти во реонот Краста.

Loading...

Од јавното претпријатие Водовод, информираат дека денес /2 октомври/, поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат улиците:

– ул. Видое Смилевски Бато
– ул. 11ти Октомври
– ул. Народна Револуција


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.