Тргнаа во истражување на океанот, па за малку ќе страдаа од ајкула (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Додека биле на мисија за истражување во Атлантскиот Океан крај брегот на Масачусетс, двајцата истражувачи доживеале непријатна средба.

Loading...

Тие тргнале кон отворениот океан откако добие извештаи од рибарите и бродоградителите за кршење на законот од страна на рибокрадците кога се во прашање морските кучиња.

СКАНДАЛ ВО УЧИЛИШТЕ: Наставникот „летва“ пијан! (ВИДЕО)

Откако испловиле, еден од истражувачите излегол на мостот кој се наоѓал над водата.

Додека ја гледал непрегледната сина боја, од водата се појави огромна бела ајкула со отворена вилица кон него.

Е ОВА Е ЖЕНА: Превиткува тави како од шега (ВИДЕО)

Морепловците се исплашиле, но за среќа ајкулата не повредила никого.

Набрзинато пристигнал налетот на адреналинот, кога сфатиле за  опасноста во која се наоѓаат.

Loading...

Leave a Reply