СКАНДАЛ ВО УЧИЛИШТЕ: Наставникот „летва“ пијан! (ВИДЕО)


Неименуван наставник од Русија е отпуштен откако е направена снимка од неговото пијанство од училницата, а која подоцна заврши на социјалните мрежи.

Снимката, направена од учениците, го покажува наставникот како седи на столот, но едвај стои исправен и е пијан.

Loading...

Патник случајно ги отвори вратата додека авионот слетуваше (ВИДЕО)

Тој во неколку наврати се обидуваше да каже нешто, но претежно само се хубеше, што ги натера учениците да се смеат.

На крајот, наставникот се врати назад до својата маса и се тресна на подот, по што веќе не се крена.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *