Торти како од хорор филм (галерија)

Сподели со своите пријатели

Човековата креативност не познава граници, а најдобар доказ се овие торти кои на прв поглед се многу морничави, а сите се премногу слатки и вкусни.

Loading...

Ви ги претставуваме најстрашните изгледи кои тортите некогаш ги доживеале.

Погледнете ја глаеријата што следи!

[huge_it_gallery id=”143″]

Дали би направиле нешто вакво?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.