Толку секси, а сепак се рекламира хамбургер (видео)

Сподели со своите пријатели

Сексизмот денес е распространет секаде кај што треба да се проадде нешто што е скапо. Така е и со автомобилите, сигурно сте приметиле дека на изложбе или презентација на некој нов автомобил има неколку згодни, полуразголени девојки.

Loading...

Така и овде станува збор за рекламирање хамбургер, а девојкава е толку секси и неодолива што ќе ви крене вода на уста.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.