Телевизија „Плус“ со богата програма за новогодишната ноќ (видео)

Сподели со своите пријатели

Кумановската локална телевизија „Плус“ неодамна го сними своето новогодишно шоу, со кое на граѓаните на Куманово ќе им понуди забава во најлудата ноќ од годината.

Loading...

Дел од шоуто се Нико Величковски, Мартинијан Кириловски, Игор Васиљков, Даниела Темековска, Душко Георгиевски, Марјан Коцев, Татјана Лазаровска, Тања Јовановска, Даниел Блажевси, Сани.

 

 

Осве овие музички ѕвезди за добрата атмосфера ќе бидат задолжени и Ферус Мустафов со својот бенд, Челик Бенд, Кумановски тамбураши и Амадеус бенд.

Нема да изостане ди добриот хумор, а за тоа ќе бидат задолжени актерите од емисијата „Нема љутиш“.

Доколку останувате во домашна атмосфера, тогаш вашипт телевизор нека биде на програмата на ТВ „Плус“.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.