Татковци дозволиле ќерките да ги дотераат, па се пофалија со трансформациите (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Ќерките  покажаа смисла за мода, а татковците смисла за хумор.

Loading...

Гордите татковци објавија фотографии на социјалните мрежи од преуредувањето што им го овозможиле нивните ќерки во нивните импровизирани салони за убавина.

Некои ќерки решиле да направат фризура на своите татковци, додека други решиле да ги шминкаат, лакираат ноктите и да ги разубавуваат на други начини.

Што се случува кога ќерките ги дотеруваат своите татковци, проверете во галеријата што следува.

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

Loading...

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *