18.11.2017 11:11

Татјана тврди дека била во пеколот: Одвратни суштества сечеа луѓе на парчиња (видео)

Facebook Twitter Google+

Дали верувате во живот по смрт? Доколку вашиот одговор е да, тогаш можеби земате предвид можност дека постои и некое место кое не е толку убаво како рајот – пеколот. По верувањата, во пеколот одат луѓето кои на овој свет во животот правеле лоши работи.

Исповед на лекарка која тврди дека го видела пеколот ја шокираше светот.

Снимката која го прикажува пеколот на дрогата (видео)

Нејзното име е Татјана Анисимова Бјелоус и таа е украинска лекарка која починала на операциската маса во 65 година од животот. Иако е пгоргласена за клинички мртва, таа подоцна се разбудила во мртовечницата, а откако оживеала, ја заинтересирала светската јавност со своите приказни за тоа што го доживеала за време на смртта.

Таа тврди дека во тоа искуство на предвремена смрт го видела рајот, пеколот, но и чистилиштето.

Погледнете ја нејзината застрашувачка исповед.

Loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments