Тајмлапс видео за недопрената природа на Патагонија (видео)

Сподели со своите пријатели

Видеото во 8К резолуција посветено на областа Патагонија, во неколку минути ја покажува целата убавина и недопрена природа распослана помеѓу Чиле и Аргентина во Јужна Америка.

Loading...

Снимено во 8К резолуција, со дигитална техника од среден формат, тајмлапс видеото содржо преку 100.000 фотографии, снимени во тек на шест недели, и патување долго 7500 километри, и тоа од Сантиаго до Пунта Аренас.

Уживајте во глетката и убавините на областа Патагонија.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.