Зорица Вукановиќ

Сподели со своите пријатели

Безбедносната состојба на подрачје на општина Куманово е стабилна и поволна, без индиции за нејзина промена и гарантира безбедност на сите граѓани. Loading… Ова денеска го истакна Зорица Вукановиќ, командир на Полициска станица од Општа надлежност Куманово која го презентираше годишниот извештај пред Советот на Општина Куманово. Според извештајот, воПрочитај повеќе