Златко Апостоловски

Сподели со своите пријатели

Насилниот екстремизам и радикалното однесување денеска во Куманово беа тема на разговор на трибина меѓу претставници на повеќе градови дел од проектот Strong Cities. Loading… Домаќин на настанот е Општина Куманово, а учество зедоа повеќе говорници меѓу кои и градоначалниците на Куманово Максим Димитриевски и Гостивар Арбен Таравари.    Прочитај повеќе