Жушан

Сподели со своите пријатели

Сите комерцијални летови се откажани на двата големи аеродроми во Шангај, во источна Кина, поради пристигнувањето на тајфунот Муифа, соопшти управата на тие два аеродроми. Loading… Како што се наведува, граѓаните ќе бидат навремено информирани за промените на летовите во зависност од развојот на ситуацијата поврзана со тајфунот. Тајфунот соПрочитај повеќе