Здружение на новинари на Македонија

Сподели со своите пријатели

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) денеска пред Собранието на РСМ, одржаа прес-конференција, по повод 2-ри ноември Меѓународниот ден за прекинување на неказнивоста на злосторствата против новинарите. Loading… Пред новинарските екипи се обратија претседателот на ЗНМ, Младен Чадиковски и претседателот наПрочитај повеќе