Збињек Стањура

Сподели со своите пријатели

По 13 месеци инфлацијата во Чешка почна да забавува и додека во јули изнесуваше 17,5 отсто, во август благо се намали на 17,2 отсто во однос на истиот месец од претходната година, објави денеска чешкиот завод за статистика. Loading… Забавувањето се должи на забавениот раст на цените на горивата иПрочитај повеќе