Запороќје

Сподели со своите пријатели

Опасноста за нуклеарната централа Запорожје на југот на Украина, за чие гранатирање меѓусебно се обвинуваат Киев и Москва повеќе од една недела, „се зголемува секој ден“, изјави градоначалникот на градот каде што се наоѓа електраната. се наоѓа. Loading… „Опасноста се зголемува секој ден“, рече Дмитро Орлов, градоначалник на Енерходар воПрочитај повеќе