Воена парада

Сподели со своите пријатели

Американскиот претседател Доналд Трамп издал наредба на Пентагон во втората половина од годината, за да се прикаже воената моќ на американската војска, да организира голема воена парада. Како пренесуваат агенциите, Трамп сака да види дефиле на војската и тенковите низ улиците во Вашингтон. По тој повод, Трамп на 18. јануариПрочитај повеќе