Владимир Билчик

Сподели со своите пријатели

Известувачот на Европскиот парламент за Србија, Владимир Билчик, денеска изјави дека ЕУ очекува од сите сериозни земји за пристапување, вклучително и Србија, јасни црвени линии кон Русија и нејзините политички претставници. Loading… „Војната не е време за нејаснотии. Ние сакаме Србија да ја избере Европа и да изгради доверба соПрочитај повеќе