Вивек Рамасвами

Сподели со своите пријатели

Осум републикански претседателски кандидати се судрија вчера во првата дебата пред изборите во 2024 година, борејќи се за позицијата зад фаворитскиот кандидат Доналд Трамп, кој го исмеваше настанот со претходно снимено интервју за да го одвлече вниманието на гледачите. Loading… Бурната двочасовна дебата даде преглед на длабоките предизвици со коиПрочитај повеќе