витамин ц

person holding orange fruit during daytime

Сподели со своите пријатели

Витамини се овие хранливи материи кои ни помагаат да го зачуваме доброто здравје. Еден од најпопуларните е витамин Ц. Loading… Знаеме дека го подобрува нашиот имунолошки систем и за време на настинки ни помага да закрепнеме побрзо. Но, придобивките за неговото здравје се многу повеќе. На пример, витаминот Ц можеПрочитај повеќе