Вин Дизел

Сподели со своите пријатели

Вин Дизел е обвинет за сексуален напад. Во тужбата поднесена во Лос Анџелес во четвртокот, Аста Џонсон тврди дека актерот сексуално ја нападнал во есента 2010 година за време на снимањето на Fast & Furious 5 во Атланта. Loading… Актерот негира дека имало злоставување, а се` објави неговиот адвокат БајанПрочитај повеќе