Виктор Стојанов

Сподели со своите пријатели

Фондацијата „Македонија“ најави формирање на бугарски културен центар и во Куманово, пренесува Фокус. Loading… – Ние сме едно. Иднината ни е заедничка. Куманово наскоро ќе има бугарски културен центар, Ненад Петровски – објави фондацијата на чие чело е извесен Виктор Стојанов, кој периодов е актуелен со разни провокации на социјалнитеПрочитај повеќе