Виктор Олевич

Сподели со своите пријатели

Новинарката Џулија Дејвис, исто така основач на проектот Руски медиумски монитор, кој ги следи руските медиуми и се бори против руската пропаганда, објави на Твитер снимка од емисија во која руските политичари почнаа меѓусебно да се расправаат за ситуацијата во Украина и да ја префрлаат вината за лоши одлуки. Loading…Прочитај повеќе