Виктор Черкесов

Сподели со своите пријатели

Виктор Черкесов, поранешен шеф на Федералната служба за контрола на дрога и поранешен близок пријател на Владимир Путин, почина на 73-годишна возраст. Loading… Черкесов беше стар сојузник и пријател на Путин, но тој се вклучи во војната на водачите на агенциите за спроведување на законот, почна јавно да ја критикуваПрочитај повеќе