вид

Сподели со своите пријатели

Контактните леќи се префериран начин за корекција на видот од многу луѓе, бидејќи се чувствуваат поудобно и незабележливо. Од практична гледна точка контактните леќи се излез од потребата од носење на очила. Но, постојат некои ужасни и груби грешки кои носачите на леќи често ги дозволуваат и кои го изложуваат на ризик окуларото здравје. КоиПрочитај повеќе