Вајан Костер

Сподели со своите пријатели

Гувернерот на индонезискиот остров Бали, Вајан Костер, им порачува на туристите „да не се грижат“ за промените во кривичниот законик на земјата во врска со сексот надвор од бракот. Loading… „Новоратификуваниот кривичен закон на Индонезија нема да ги изложи на ризик посетителите на Бали“, рече Костер, отфрлајќи ја загриженоста декаПрочитај повеќе