Томас Марш

Сподели со своите пријатели

Британски астроном е пронајден мртов во Чиле откако исчезнал додека работел на истражување. Loading… Томас Марш (60) бил во посета на опсерваторијата Ла Сила, која се наоѓа на работ на пустината Атакама, кога исчезнал на 16 септември. 60-годишниот професор на Универзитетот во Ворвик бил пронајден на околу пет километри подалекуПрочитај повеќе