Титов врв

Сподели со своите пријатели

Дваесет и четиригодишен кумановец е повреден во обид да го искачи Титов врв, додека негов пријател, чиј идентитет МВР не го соопштува, загина. Loading… Во акцијата за спасување учествувале повеќе тимови, а повредени се и двајца припадници на Министерството за внатрешни работи. – Вчера (8 ноември) во 17 часот иПрочитај повеќе