сверна кореја

Сподели со своите пријатели

Американскиот заменик државен секретар Венди Шерман предупреди денеска дека ќе следи силен одговор од Вашингтон доколку Северна Кореја ја изврши првата нуклеарна проба по речиси пет години. Loading… „Секое нуклеарно тестирање би било целосно кршење на резолуциите на Советот за безбедност на ОН. Ќе следи брз и силен одговор наПрочитај повеќе