Стефан Трендафиловиќ

Сподели со своите пријатели

Изложба на стари автомобили – „олдтајмери“ утре ќе се одржи на градскиот плоштад во Куманово со почеток од 10 часот. Loading… Како што информираше Стефан Трендафиловиќ, организатор на настанот, возилата кои ќе бидат изложени се постари од 30 години и спаѓаат во групата олдтајмери. – Ќе има учесници од целаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Изложба на „олдтајмери“ на 11 октомври ќе се одржи на градскиот плоштад во Куманово со почеток од 10 часот. Loading… Како што информираше Стефан Трендафиловиќ, организатор на настанот, возилата кои ќе бидат изложени се постари од 30 години и спаѓаат во групата олдтајмери. – Ќе има учесници од цела Македонија,Прочитај повеќе