стаорец

Сподели со своите пријатели

Најмалку еден стаорец се провлекол низ дупка во задниот дел на банкоматот североистокот на Индија и искасал банкноти во вредност од 18.000 долари, соопштила полицијата.   Loading…   Надзорникот на полицијата во градот Тинсукиа рекол дека техничарите пристигнале на 11 јуни за да ја поправат расипаната машина на државната банкаПрочитај повеќе